Barcelona i la Mar

Activitats, formació i noticies al voltant de la realitat del mar

ActivitatsFormacióSail One

Àrea de Control d’Emissions al mar Mediterrani (Med-ECA)

Jornada sobre els Beneficis ambientals i socioeconòmics de la creació d’una Àrea de Control d’Emissions al mar Mediterrani (Med-ECA), que l’Ajuntament organitza conjuntament amb l’associació Aliança Mar Blava i la federació europea Transport & Environment.

El punt de partida d’aquesta jornada és el manifest que les organitzacions esmentades i altres entitats ambientalistes han fet per instar al Govern espanyol a recolzar l’establiment d’aquesta zona de baixes emissions, un element clau per aconseguir els objectius que el Pla Litoral albira en matèria de qualitat de l’aire i que de fet ja figura identificat com un projecte destacat en el bloc d’actuacions en matèria de sostenibilitat.

La jornada tindrà lloc al Museu Marítim de Barcelona el proper 15 de gener de 2019, en horari de 9:00h a 14:30h, amb el programa que trobareu adjunt a l’e-mail. Si voleu assistir-hi, us preguem que  us inscriviu emplenant el formulari electrònic que trobareu al següent link:

Veure programa