Barcelona i la Mar

Activitats, formació i noticies al voltant de la realitat del mar

ActivitatsMuseu Marítim de Barcelona

Presentació «Dona’m la mar»

L’Elvira Mata, directora en fuincions del Museu Marítim de Barcelona, ens convida a la presentació de les conclusions de la recerca «Dona’m la mar» al MMB aquest dijous.

Més Info: http://mmb.cat/activitats/presentacio-publica-del-projecte-donam-la-mar/

El Museu Marítim de Barcelona presenta les primeres accions com a resultat del projecte Dona’m la mar iniciat al febrer de 2018 per visibilitzar la presència de la dona vinculada a la mar i reorientar la narrativa del museu, incorporant elements per desenvolupar les polítiques d’igualtat del museu, d’acord amb el seu Pla d’acció d’igualtat d’oportunitats aprovat l’any 2016.
Dijous 7 de març les periodistes Catalina Gayà i Laia Serós faran públiques les conclusions del projecte d’investigació Dona’m la mar dut a terme a partir de taules rodones i entrevistes personalitzades a dones treballadores de la mar per explorar el paper que juguen les dones en 5 àmbits diferents: la marina professional, el turisme, la ciència i l’activisme ambiental, la pesca i el conflicte a la mar. Acompanyarà a les autores, la Mireia Mayolas, cap de la Unitat d’Educació de l’MMB.