Barcelona i la Mar

Activitats, formació i noticies al voltant de la realitat del mar

DortokaNotícies

«Salvar la Costa Brava», a «30 minuts»

Us recomanem el reportatge «Salvar la Costa Brava» del 30 minuts de TV3 aquest diumenge 17 de març a les  21:55h, en el que Dortoka hi hem participat.
Protegir el mar i el litoral és important per salvaguardar les nostres costes.
Debat entre els drets particulars i l’interès general. Què és més important i s’ha de preservar? Els darrers paratges d’un litoral com el de la Costa Brava, dels quals gaudeix tothom o s’ha de permetre que un particular hi construeixi una casa per gaudir de la vista, perquè va comprar el terreny? Estem encara a temps de salvar els paisatges de la Costa Brava? Tothom coincideix que probablement ha arribat una de les darreres oportunitats.

30 minuts 
www.dortoka.com