Barcelona i la Mar

Activitats, formació i noticies al voltant de la realitat del mar

Facultat de Nàutica de la UPCFormacióNotícies

Creu de Sant Jordi 2019 a la Facultat de Nàutica

Enhorabona Agustí i a tot l’equip de la Facultat de Nàutica per aquest merescut guardó!

L’Agustí Martin, és el degà de la Facultat de Nàutica:

És un bon moment per rebre aquest premi tan important per la nostra/vostra escola on estudiants de moltes generacions s’han format per poder fer possible el transport maritim.
Aquesta creu va dedicada a tota la gent de mar.

Com a degà de la Facultat de Nàutica de Barcelona es un honor escriure aquestes lletres per comunicar-vos que ahir, 16 de maig de 2019 la nostra escola, avui facultat va rebre de les mans del President de la Generalitat, l’honorable Joaquim Torra i Pla la més alta distinció que atorga la Generalitat de Catalunya, la Creu de Sant Jordi.

El motiu es de tots conegut, el 250è aniversari de la fundació de la facultat de nàutica més antiga de l’Estat i molt especialment per la seva valuosa contribució formativa i docent de qualitat reconeguda, amb l’objectiu de formar professionals altament qualificats. Al llarg de tota la seva trajectòria, la Facultat de Nàutica ha sabut combinar la tradició amb la modernitat, sempre adaptant-se als requeriments del món professional i social de cada moment.

Com a persona que formes part de la comunitat d’aquesta facultat, et vull felicitar per aquest premi, a la vegada que vull tenir un record molt especial per a totes persones que ja no es troben entre nosaltres i que han ajudat a fer-la gran.

Aprofito aquesta oportunitat per saludar-te i encoratjar-te a gaudir dels actes dels 250 anys.

Ben cordialment

Agustí Martin