Barcelona i la Mar

Activitats, formació i noticies al voltant de la realitat del mar

ActivitatsFormació

1 de juny: Taller d’art i natura

Irene Cervera Buisán presidenta de la associació animal latitude recomana aquest taller, per aquells als que li agradi el dibuix i el mar.

Els oceans, els mars, les sirenes, els estels i les balenes, els podem veure en les precioses il·lustracions de la Gemma Capdevila
Vine a submergir-te al mar, a descobrir els peixos i misteris dels oceans, en aquest taller d’aquarel·la dirigit per la mateixa il·lustradora.

Quins animals i plantes hi ha al mar? Aquest és el punt de partida per a deixar anar la imaginació, però a l’hora per voler descobrir la fauna i flora que viu al Mediterrani. Acompanyats d’imatges submarines amb SUBMON, ens endinsarem al gran blau i coneixerem el nostre mar, font d’inspiració.

En aquest taller la Gemma Capdevila, il·lustradora, ens mostrarà el seu mètode de treball i intentarem aplicar-lo. Per ella el resultat de la il·lustració final es veu molt Influenciat pel mètode creatiu que se segueix, i com més se’n coneguin, més fàcil és trobar el que més convé. La idea és que ens anirà guiant per les diferents fases del procés creatiu per tal que puguem emportar-nos una obra acabada.

PLACES LIMITADES! Inscripcions a info@animallatitude.org
Dirigit a públic adult, persones interessades en conèixer a tècnica de l’aquarel·la i el mètodes d’il·lustració de la Gemma Capdevila. No és necessari tenir coneixements o experiència en dibuix o d’il·lustració.

Cost: 75€ per persona (arrel d’una subvenció que hem rebut a l’associació hem pogut reduir el cost del curs! a les persones que han pagat se’ls farà la devolució de la diferencia. Recordem a totes les persones que són places limitades!!!)
Data: dissabte 1 de juny de 2019.
Horari: durada de 8h, de 10 a 14h i de 16 a 20h.
S’ofereix material bàsic i l’específic per a posar en pràctica les tècniques d’il·lustració de la Gemma Capdevila.
Lloc: Biblioteca Sagrada Família, Barcelona (Provença, 480. Metro Sagrada Família).

Gracies Irene !