Barcelona i la Mar

Activitats, formació i noticies al voltant de la realitat del mar

ActivitatsClub Nàutic Arenys de Mar

Reflexió i taula rodona sobre el patrimoni marítim al Calisay

El dissabte 25 de maig, amb motiu de la celebració de la V Festa de la Mar, es farà una taula rodona sobre el patrimoni marítim, a més d’una projecció del video «Viure de la mar» elaborat per  Bricbarca-Centre d’Estudis Nàutics de Vilassar de Mar.  Hi intervindran: Agustí Martín, president de Bricbarca, Eliseu Carbonell, antropòleg i professor de la UDG, Leonardo García, president de l´AEBEC, Vicente García-Delgado, assessor de la FCCPMF, Beñat Ibaieta, president d´Euskal Bateleroak  i Victor Martí, president de la FCCPMF.

(Centre Cultural Calisay. Arenys de Mar).

Lloc: Sala Noble del C.C.Calisay
Ho organitza: A TOT DRAP  – EL MOLLFCCPMF
Més informació: www.festadelamar.cat