Barcelona i la Mar

Activitats, formació i noticies al voltant de la realitat del mar

Notícies

L’impacte de les tovalloletes

L’Ignasi Mateo ens comparteix aquest article sobre l’impacte de les tovalloletes i altres residus que es llencen al vàter genera sobrecostos de fins a 1000 MEUR a Europa.

La Generalitat de Catalunya ha presentat avui la campanya «Estem creant un monstre», per conscienciar la ciutadania sobre la importància de la bona gestió d’aquestes deixalles, que ha comptat amb el suport de l’AMB i l’Ajuntament de Barcelona. Les tovalloletes humides, els bastonets per a les orelles, els cotonets, les compreses o els tampons són residus que no es degraden i que poden provocar obturacions a les canonades dels nostres sistemes de sanejament. L’abocament d’aquests residus genera, a més, un impacte directe sobre la qualitat del medi hídric i la seva biodiversitat.

 

Més Info: http://www.amb.cat/ca/web/amb/actualitat/sala-de-premsa/notes-de-premsa/detall/-/notapremsa/7792652/11696