Barcelona i la Mar

Activitats, formació i noticies al voltant de la realitat del mar

NotíciesPort de Barcelona

Punts de mesura de la contaminació del Port de Barcelona

En Xavier Sabaté ens comparteix aquest enllaç: http://www.portdebarcelona.cat/web/el-port/qualitat-de-l-aire

Aquest és l’enllac de les xarxes -manual i automatica – dels punts de mesura del port. Ningú no nega el greu problema ni diu tu més. A Barcelona tenim un greu problema de contaminació al qual el Port hi contribueix en un 9 % q és molt i en el cas de les partícules entre un 15 i un 20 %. Ho reconeix el propi Port en aquest enllaç. La Generalitat té una altra xarxa q en el cas de Barcelona demostra cada dia q on hi ha més contaminació és a les rondes i a l’eixample. S’hi lluita i s’hi ha de lluitar. La principal mesura és canviar combustibles i en això l’electrificacio és el més important. Però hi ha un gran debat sobre aquest tema i sou vàries persones del grup de whatsap «Desayunos Itinerantes» que voleu fer-ne un debat «desayuno». properament anunciarem la convocatòria.