Barcelona i la Mar

Activitats, formació i noticies al voltant de la realitat del mar

ActivitatsFederació Catalana de velaFNOB

Presentació del projecte «ReVela’t»

Des de la Federació de Vela dintre del Run for de Ocean, presentem el ReVela’t. Projecte que treballarà per reutilitzar les veles i crear nous productes que facilitin accions sostenibles al medi marí, col·laborant amb col·lectius en risc d’exclusió social.

♻️Vols saber què fer amb les veles que no utilitzes? T’interessen els projectes de sostenibilitat? T’agradaria tornar-li al mar i al medi ambient tot allò que et dona i col·laborar amb col·lectius en risc d’exclusió social?

⛵️ Llavors, et convidem a que ens acompanyis en la presentació del projecte “Revela’t”. Una iniciativa de la Federació Catalana de Vela per donar una segona vida a les veles en desús. Un projecte que aposta per l’economia circular vinculada a la sostenibilitat de la pràctica esportiva en el medi ambient. ReVela’t treballarà per reutilitzar les veles i crear nous productes que facilitin accions sostenibles al medi marí, col·laborant amb col·lectius en risc d’exclusió social.

📅 La presentació serà a la “Run For The Oceans House”, situada en el Moll de Bosch i Alsina de Barcelona, el dia 12 de juny a les 19h.

No t’ho perdis!

Més informació: Facebook