Barcelona i la Mar

Activitats, formació i noticies al voltant de la realitat del mar

Escala BCNRestaurant 7 Portes

Paco Solé Parellada: “Els creuers són imprescindibles per a Barcelona”

Escala BCN ens comparteix el següent artícle.

Amb 183 anys d’història, el restaurant ha esdevingut una icona de la cuina barcelonina. El seu propietari, , s’asseu a taula per explicar quin impacte té l’arribada de creuers: “Els creuers són imprescindibles per a Barcelona”.

Referent de la cuina tradicional catalana i lloc emblemàtic de la història de Barcelona, el restaurant 7 Portes ha sabut adaptar-se als temps i a l’èxit turístic de la ciutat. El seu propietari, Paco Solé Parellada, és un model de devoció per la feina ben feta, per l’atenció als detalls i per complaure els clients.  A més a més, es declara client dels creuers i un “fan” d’aquest tipus de viatges.

Per al seu negoci (7 Portes) l’arribada de creuers és “una cosa magnífica”. Destaca, especialment, la importància que  Barcelona s’hagi consolidat com a port base a la Mediterrània.

Click aquí per seguir llegint l’artícle.