Barcelona i la Mar

Activitats, formació i noticies al voltant de la realitat del mar

ActivitatsMarina Badalona

VII Nits al Port de Badalona

Han tornat les nits al Port de Badalona. L’Eva de Marina Badalona ens convida als espectacles de les Nits al port de Badalona.

Podeu consulteu el calendari de la nostra web «Barcelona i la Mar» per veure quins dies i quins espectacles us interessen més.

Divendres 12 juliol.Vetllada dedicada a la veu amb A GRUP VOCAL

On: a la plaça de l’Edifici de Capitania del Port de Badalona

Badalona cuida els seus i posa a escena A GRUP VOCAL, cor vinculat amb la ciutat que ha aconseguit gran projecció. És el cor resident de Tu Cara Me Suena (Antena3) i Operación Triunfo (RTVE), finalistes d’ Oh Happy Day (TV3) i Acapela del canal #0 de Movistar+, i participants també del concurs de talents de Gestmusic Insuperables i a més d’haver estat el cor de la gala dels «Premios Max de las Artes Escénicas» l’any 2015. Arreu de Catalunya, destaca la seva participació en el cicle «Veus Pedrera Endins» a la Casa Milà de Gaudí, al Festival Internacional de Música de Cantonigròs, a la Cripta de la Colònia Güell, al Teatre Coliseum i al Teatre Condal de Barcelona. Amb tres treballs discogràfics sota el braç i dirigits per Marc Sambola, la formació s’ha erigit com un dels grups vocals amb més espectacle sobre l’escenari, amb una gran intuïció musical, potència vocal i coreografies plenes d’energia. A GRUP VOCAL arrisca i treballa amb passió i rigor per oferir un gran espectacle, amb humilitat i molt esforç. Aquest és el secret del seu èxit. Ens acompanyaran en una nit sens dubte memorable vora el mar.

Dissabte 13 juliol. Nit dedicada al talent musical de VIC MIRALLAS

On: a la plaça de l’Edifici de Capitania del Port de Badalona

Vic Mirallas és un apassionat de la música des de ben petit i ha estat format al Conservatori de Badalona. Després de rebre formació clàssica, rep una beca per estudiar a Berklee (Boston/EEUU) en una de les escoles més prestigioses del món, on és descobert pel director artístic d’Alejandro Sanz que el fitxa per girar amb la banda com a saxofonista i corista en els concerts de Sanz. Ara presenta temes propis, tot combinant faceta de compositor propi i músic. Està composant amb artistes punteres com Alba Reche i Natalia Lacunza (OT 2018). Com és el so de Vic Mirallas? Urbà, pop, electrònic, amb influències del jazz i d’artistes com James Blake, Jamie Cullum o Jacob Collier. Ell sona a ell. Ens seduirà, segur!

Divendres 19 juliol.Gala dansa Jove Ballet Clàssic Badalona& Friends

On: a la plaça de l’Edifici de Capitania del Port de Badalona

L’espectacle aplega el Jove Ballet amb ballarins professionals que són a diferents companyies d’arreu, nacionals i europees, que han estat alumnes de l’Escola de Dansa Marisa Yudes o membres del Jove Ballet en el seu període de formació. Tot sota la direcció artística de Marisa Yudes, que tanca la programació l’espera de tancar agendes amb aquestes estrelles formades a Badalona que tornen cada juliol a celebrar plegats orígens i a mostrar-lo en la gala al Port.

Dissabte 20 juliol .- Nit d’òpera sota les estrelles

On: a la plaça de l’Edifici de Capitania del Port de Badalona

Aquesta edició la proposta d’acostar el bell canto es concreta en un recital amb joves promeses de la lírica a Catalunya, cantants habituals de la temporada d’òpera al Palau de la Música. Es tracta d’Ana Martínez, Vanesa Cañizares, Alba Martinez, Nestor Losan, Antonio Fajardo i Sergi Giménez, amb Juli Rodriguez al piano i amb la direcció i presentació d’Angela Lorite, (directora artística i musical del concert) El repertori, fresc i variat va des de joies de la sarsuela catalana de Cançó d’Amor i de Guerra o de l’espanyola com Doña Francisquita, a temes com My Way o New York. Una oportunitat única de gaudir el recital arran de mar.

Totes les actuacions del Festival d’Estiu Les Nits al Port de Badalona comencen a les 22h. L’accés al port durant el festival és lliure, l’aparcament és gratuït i es complementa amb oferta gastronòmica. Insistir que en aquesta edició hi ha canvi d’emplaçament i que la cita es desenvolupa en la plaça davant de l’Edifici de Capitania perquè l’espai original estarà ocupat per l’hotel del Port, de moment, hi ha les obres.