Barcelona i la Mar

Activitats, formació i noticies al voltant de la realitat del mar

NotíciesPort Vell

Nou vídeo del PORT VELL BCN

Us presentem el nou vídeo 2019 del nostre estimat PORT VELL.

El Port Vell és on es troba Barcelona i el mar. És empresa i cultura, oci i turisme, nàutica i esport, història compartiada.
És un centre de negocis, oferta hotelera, empreneduria i innovació. És port de passatgers, 1er port de la Meditarrània i 4rt del món amb 3 milions de creueristes i 1,4 milions de passatgers de ferries. És pesca, és passió per la nàutica, port base de megaiots. Reparació de grans iots. És tot un mar per navegar. És compromís amb el medi ambient, És oci, és passeig, és platja, és restauració, és tradició i patrimoni, és cultura, és comerç, és un gran escenari, és futur. Noves instal·lacions pesqueres, el centre de divulgació del Port de Barcelona. El Port Vell és tot això i molt més. Port Vell és teu.

Felicitats a l’equip del Port Vell que heu fet i feu molt bona feina.