Barcelona i la Mar

Activitats, formació i noticies al voltant de la realitat del mar

NotíciesPort de Barcelona

Veïnes i veïns de La Marina visiten les instal·lacions rehabilitades del far del Port

 

El passat divendres, els veïns del barri de la Marina en la Zona Franca van fer una visita a les instal·lacions del far de Llobregat «La Farola». El següent artícle de La Marina resumeix perfectament el que van viure els veïns. Deixem un fragment de l’artícle.

El matí del divendres 6 de setembre, una delegació d’un centenar de veïnes i veïnes dels barris de la Marina, entre representants d’entitats i institucions, han estat convidats pel Port de Barcelona en coordinació amb el veí Josep María Pérez, a visitar les instal·lacions rehabilitades del far que havia servit com la casa del faroner. L’acte ha pres una rellevància especial als barris de La Marina, en ser el Port i sobretot el Far un espai que els veïns reivindiquen com a part de la seva història i el fet que a hores d’ara no hi hagi cap activitat que els vinculi.

Continuar llegint l’article.