Barcelona i la Mar

Activitats, formació i noticies al voltant de la realitat del mar

NotíciesPort de Badalona

El Port de Badalona acull el XIV Campionat d’Espanya de Curricà de Costa

El passat 20, 21 i 22 de setembre es va celebrar el XIV Campionat d’Espanya de Curricà de Costa al Port de Badalona.

L’equip de l’Speed amb base al Port de Badalona, patronejat per Santiago Iglesias, amb 104,766 quilograms de captures;  l’equip del Nahuja II, de Premià amb Ramon Roca al capdavant, i el Melody de José Torres, del Club d’Arenys, amb 25,050 i 21,614 quilograms en captures, respectivament, van proclamar-se primer, segon i tercer del Campionat d’Espanya de Pesca de Curricà Coster celebrat en el Port de Badalona, i en les aigües del seu litoral des de Mataró a gairebé el Prat, el dissabte 21 de setembre.

La victòria va ser tan contundent que en l’ambient, distès, del moment del lliurament de premis, que es va fer sobre les 14.30h al Port de Badalona, ningú va gosar manifestar ni una sola expressió a l’estil de “tongo, tongo…”, quan el president del Club de Pesca Esportiva Badamar i per tant amfitrió en el concurs va recollir, amb el seu equip, els reconeixements en tant que primer classificat. En un concurs molt vigilat de prop per l’administració i el jurat, de l’embarcació Speed es van desembarcar en hora, abans de les 14.00h, 104,7 quilos de captures, la majoria peces de llampugues, que amb molt d’encert era l’espècie que il·lustrava la imatge del Campionat. La segona posició va ser per al patró Ramon Roca, d’Arenys de Mar, al capdavant del Nahuja II amb 25,050 quilograms i el tercer, també del Maresme, José Torres i l’equip del Melody amb 21,614 quilograms.

Continuar llegint la notícia…