Barcelona i la Mar

Activitats, formació i noticies al voltant de la realitat del mar

NotíciesPort de Badalona

El Port de Badalona, presenta iniciatives culturals amb patrocini Filmets de la Mediterrània en 48Open House Barcelona

Eva M. Gómez, directora en comunicació i marquèting del Port de Badalona, ens envia la següent informació:

Des del convenciment que el Port és un espai més de la ciutat i un actor també cultural, renovem compromís amb el patrocini de Filmets de la Mediterrània en el marc del festival de curtmetratges de referència internacional FILMETS i ens fem presents en la proposta d’acostar l’arquitectura a la ciutadania mb l’obertura de l’Edifici de Capitania i l’explicació per part de Dora Castellà, una de les seves autores, en l’edició del 48HOpenHouse que persegueix donar visibilitat a les dones arquitectes. La visita a l’Edifici es complementa amb la participació a l’itinerari sobre la recuperació del litoral guanyada a la indústria per part d’Olga Tarrasó.

Seguim!

El Port i el litoral presents al 48open house Badalona 2019
Filmets 2019 de la Mediterrania Port Badalona