Barcelona i la Mar

Activitats, formació i noticies al voltant de la realitat del mar

ActivitatsNotícies

13 de novembre: Marketplace Barcelona 2019

El 13 de novembre de 2019 arriba la jornada anual del projecte Tàndem on es troben empreses, entitats, institucions, grups de recerca i particulars per fer créixer la seva xarxa de contactes en l’àmbit del medi ambient i desenvolupar nous projectes amb valor social. A l’Hotel Alimara de Barcelona.

Tàndem és el projecte que promou i evoluciona la forma de col·laboració entre empreses i entitats sense afany de lucre per desenvolupar projectes ambientals de caràcter innovador i amb valor social. Aquests projectes win-win aporten un benefici tant a les organitzacions com a la societat i l’entorn. Un espai que ajuda a passar a la pràctica a aquells que ja coneixen prou bé la teoria.

Més informació