Barcelona i la Mar

Activitats, formació i noticies al voltant de la realitat del mar

Dortoka Disseny

Descripció: Somos agencia creativa, especializada en añadir valor a través del análisis, diseño, implementación y el desarrollo de un posicionamiento estratégico y operacional global que corresponde con los objetivos y necesidades previamente definidos.

Con sede en Badalona, Barcelona, Guadalajara, Madrid y Andorra.

Nuestra misión es crear, conceptualizar y comunicar a través del valor añadido de las marcas para conectarlas con sus públicos e incrementar las ventas. Nos avalan 30 años de recorrido y aprendizaje con marcas nacionales e internacionales. Nuestro equipo multidisciplinar es capaz de gestionar diferentes disciplinas en el desarrollo de un proyecto.

Direcció: Av. President Companys, 08911 Badalona Carrer Vinyar, 08016 Barcelona

Telèfon: 93 384 64 38

Correu: dortoka@dortoka.com

Web: dortoka.com
Projecte de remodelació del Moll de la Fusta
DortokaNotíciesPort de BarcelonaPort Vell

Projecte de remodelació del Moll de la Fusta

Nou espai del Moll de la Fusta "La Balconada" . Aquestes són les imatges virtuals de com serà. La Balconada es distribuirà en cinc espais diferenciats pels usos que se'ls doni. La Sala serà l'espai destinat a la pausa amb un conjunt de bancs lineals. L'Umbracle, el gran protagonista de la remodelació, serà una zona d'ombra de 1.200 m2 que servirà per evitar al sol a la vegada que acollirà tota mena d'esdeveniments. La vegetació i el verd l'aportarà el jardí de Medinaceli, una extensió de la p

20 setembre 2019: noves tecnologies aplicades a la formació i divulgació
Barcelona i la MarDesayunosDortokaFNOB

20 setembre 2019: noves tecnologies aplicades a la formació i divulgació

El  proper 20 de setembre tenim un "Desayuno" de 9,30 a 11,30 a la seu de FNOB. En Josep Gurri de Dortoka ens parlarà sobre les noves tecnologies aplicades a la formació, divulgació i explicació del procesos. Us hi esperem!

«Salvar la Costa Brava», a «30 minuts»
DortokaNotícies

«Salvar la Costa Brava», a «30 minuts»

Us recomanem el reportatge "Salvar la Costa Brava" del 30 minuts de TV3 aquest diumenge 17 de març a les  21:55h, en el que Dortoka hi hem participat. Protegir el mar i el litoral és important per salvaguardar les nostres costes. Debat entre els drets particulars i l'interès general. Què és més important i s'ha de preservar? Els darrers paratges d'un litoral com el de la Costa Brava, dels quals gaudeix tothom o s'ha de permetre que un particular hi construeixi una casa per gaudir de la vis

LLEGIR MÉS