Barcelona i la Mar

Activitats, formació i noticies al voltant de la realitat del mar

Mataro Marina Barcelona

Descripció: Mataro Marina Barcelona® es la base náutica de la costa norte de Barcelona. Está ubicada en el muelle de poniente del puerto de Mataró. Es una marina muy tranquila y segura, diseñada para acoger superyates de 20 a 60 metros de eslora.

Direcció: Port de Mataró, Moll de Ponent, s/n, 08304 Mataró, Barcelona

Telèfon: 669 682 337

Correu: info@varador2000.com

Web: mataromarinabarcelona.com

Varador 2000 Shipyard

Descripció: Drassana de reparació i manteniment (repair & refit) de vaixells de tota mena d’embarcacions (vela i motor) i eslores. Disposa d’una explanada tècnica de 10.000 metres quadrats, travelift de 200 tones, cabina de pintura de 35 metres i tallers especialitzats de mecànica, fusteria, electricitat i hidràulica , electrònica i tapisseria interior i exterior, entre d’altres. L’empresa porta 35 anys proporcionant les millors solucions tècniques en reparació i manteniment de vaixells.

Direcció: Port d’Arenys de Mar. Dic de Llevant s/n 08350 Arenys de Mar (Barcelona)

Telèfon: 93 795 70 90

Correu: info@varador2000.com

Web: varador2000.com
1era Jornada de Refit a Mataró Marina Barcelona
ActivitatsBarcelona Clúster NàuticMataro Marina Barcelona

1era Jornada de Refit a Mataró Marina Barcelona

El 26 de març s'ha celebrat la 1ra jornada de Refit. El Barcelona Clúster Nàutic, Daevi i Varador 2000 han organitzat aquesta I Jornada de Refit. Un esdeveniment de formació i networking del sector nàutic que s'ha celebrarat a Mataró Marina Barcelona. La conferència estava dirigida a tots els professionals i proveïdors vinculats amb el sector del manteniment i la reparació d'embarcacions a Catalunya, i ha inclòs sessions de formació i espai per a networking de les empreses participants. El pr

LLEGIR MÉS
pornobonjourxnxz.infopornhud.bizpornlf.compornmegahd.comxdesiporn.biz