Barcelona i la Mar

Activitats, formació i noticies al voltant de la realitat del mar

Port Olímpic de Barcelona

Descripció: Consolidat com a àrea emblemàtica de Barcelona amb 740 amarradors i 85 establiments comercials, el Port Esportiu Port Olímpic de Barcelona va ser construït amb motiu de la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona 1.992.

Es troba integrat dins del conjunt ornamental de la Vila Olímpica al cor de la zona marítima de Barcelona envoltat de platges i jardins i edificis tan significatius com la Torre Mapfre o l'Hotel Arts, sent el que podríem qualificar com un “Port Urbà” per la seva gran facilitat d'accés des de tots els punts incloent els Transports Públics com el metre (Línia 4 CIUTADELLA) o els diferents autobusos (línies 36,45,59,71) que arriben fins al Port Olímpic.

Direcció: Edifici Capitanía, S/N, 08005 Barcelona

Telèfon: 932 259 220

Correu: portolimpic@pobasa.es

Web: portolimpic.es
Ultra Clean Marathon
ActivitatsNotíciesPort Olimpic de Barcelona

Ultra Clean Marathon

Acaba la 2ª edición de Ultra Clean Marathon, que tuvo lugar del 5 de mayo de 2019 hasta el sábado 11 de mayo, acabando su última etapa en el muelle de la Marina del Port Olímpic de Barcelona. Se trata de un evento deportivo, que tiene como objetivo recoger el máximo número de residuos durante su recorrido de 700 km por diferentes zonas de alto valor natural de Cataluña y acabando en el puerto de Barcelona. Además de concienciar a la población sobre la importancia de la educación medioambie

LLEGIR MÉS