Barcelona i la Mar

Activitats, formació i noticies al voltant de la realitat del mar

Restaurant 7 Portes

Descripció: En ocasiones, algunos establecimientos llegan a formar parte intrínsecamente de una ciudad, y vienen a nuestra memoria inmediatamente cuando pensamos en ella.

Esto pasaría en el Restaurante 7 Portes de Barcelona. Gracias a su extensa historia, paralela al crecimiento de la ciudad y a un amplio apoyo al mundo de la cultura, hemos recibido una herencia incalculable: disfrutar del gran honor de ser uno de los restaurantes emblemáticos de Barcelona.

Direcció: Pg. Isabel II, 14 (BCN)

Telèfon: 93 319 30 33

Correu: reservas@7portes.com

Web: 7portes.com
El restaurant 7 Portes :  «185 años de historia, 185 años de cocina «
NotíciesRestaurant 7 Portes

El restaurant 7 Portes : «185 años de historia, 185 años de cocina «

¡¡¡ Bien por el 7 Portes !!! El dia de Nadal de 1836, el “Café de les 7 Portes” va obrir per primera vegada. Des d’aleshores, un llarg recorregut ens ha portat a convertir-nos en un dels establiments emblemàtics i representatius de la ciutat de Barcelona i a celebrar, avui, aquests 185 anys d’història. https://www.linkedin.com/embed/feed/update/urn:li:ugcPost:6880468061690855424

Paco Solé Parellada: “Els creuers són imprescindibles per a Barcelona”
Escala BCNRestaurant 7 Portes

Paco Solé Parellada: “Els creuers són imprescindibles per a Barcelona”

Escala BCN ens comparteix el següent artícle. Amb 183 anys d'història, el restaurant 7 Portes ha esdevingut una icona de la cuina barcelonina. El seu propietari, Paco Solé Parellada, s'asseu a taula per explicar quin impacte té l'arribada de creuers: “Els creuers són imprescindibles per a Barcelona”. Referent de la cuina tradicional catalana i lloc emblemàtic de la història de Barcelona, el restaurant 7 Portes ha sabut adaptar-se als temps i a l’èxit turístic de la ciutat. El seu propietar

Paco Solé Parellada, ens apropa al mar a través del Cómic.
NotíciesRestaurant 7 Portes

Paco Solé Parellada, ens apropa al mar a través del Cómic.

Paco Solé Parellada, doctor enginyer Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya a més de propietari del Restaurant 7 Portes, ens apropa al mar a través del primer i segon exemplar de Tramp. 1993. Un altre Còmic en l'àmbit de la marina mercant i els ports "de containers". És un Còmic del que segueixen apareixent exemplars cada dos anys. Gràcies Paco! Més informació a Twitter.

LLEGIR MÉS
pornobonjourxnxz.infopornhud.bizpornlf.compornmegahd.comxdesiporn.biz